PIPPEN Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Witam od jakiegoś czasu nie działa mi kilka modów mianowicie okregi na mini mapie ,powiększanie mapy pod control, statystyki sesji yasen krasen ,auto aim, szansa na wygrana .Co może być winne tego Quote
Administrator Aslain Posted November 12, 2020 Administrator Posted November 12, 2020 Zalacz logi. Quote
PIPPEN Posted November 12, 2020 Author Posted November 12, 2020 (edited) uruchomilem Aslains_WoT_Logs_Archiver.exe i nie tworzy mi pliku jak powinna wygladac nazwa pliku i w jakim folderze bo w archive logs nie ma nic _Aslains_Installer_CompList.log Components_List.txt _Aslains_Installer.log python.log xvm.log Edited November 12, 2020 by PIPPEN Quote
Administrator Aslain Posted November 12, 2020 Administrator Posted November 12, 2020 Widze ze masz nietypowa sciezke do WoTa, instalator nie lubi jak sa spacje albo dziwne znaki w niej. Czy instalacja jest robiona z konta admina i tak samo grana grana? Quote
Administrator Aslain Posted November 12, 2020 Administrator Posted November 12, 2020 No cos tam masz nie tak na kompie, np. nie laduje plikow atlasu, byc moze innych rzeczy tez nie. Quote
PIPPEN Posted November 12, 2020 Author Posted November 12, 2020 Zrobilem inna sciezke poniewaz na nowo instalowalem gre zawsze mialem WOT zamiast world of tank i bylo to samo dlatego swieza instalacja gry pod inna sciezka ale jest dokladnie to samo.Ja zawsze używam tych samych modów i pierwszy raz mam taki problem ze polowa nie dziala. Quote
Administrator Aslain Posted November 12, 2020 Administrator Posted November 12, 2020 Nie wiem co Ci tu jeszcze doradzic :/ Instalator nie przeszedl jakichs zmian aby uzasadnic te problemy bledna instacja, wiec to cos lokalnego, ale z jakiego konkretnie problemu to nie wiem. Pokaz screenshot z bitwy. Quote
PIPPEN Posted November 12, 2020 Author Posted November 12, 2020 nie laduje atlasu bo nie widze go Quote
Administrator Aslain Posted November 12, 2020 Administrator Posted November 12, 2020 Mowisz ze YK nie dziala, ale w logach nie wynika z tego aby byly wybrane do instalacji. Masz wybrane Tomonik. Quote
PIPPEN Posted November 12, 2020 Author Posted November 12, 2020 Tak bo zmieniłem w ostatniej próbie i on dziala Tomonik dziala YK nie Quote
PIPPEN Posted November 28, 2020 Author Posted November 28, 2020 Po formacie komputera wszystkie mody działają winny już był chyba system. Quote
Recommended Posts