Jerzyk Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 (edited) Przerzucanie z Caernarvon do FV201 (A45) lub Excelisior pomimo właściwych ustawień ładuje stare ekipy. Próbowałem restartów gry z pustymi premkami, z załadowanymi nową załogą premkami, zawsze kiedy wrócą do macierzystej jednostki przy powrocie wraca stara (sprzed zmian) załoga. Nie wiem jak jaśniej opisać problem. I dodane logi: Aslains_WoT_Logs.zip Edited November 13, 2020 by Jerzyk Quote
Administrator Aslain Posted November 13, 2020 Administrator Posted November 13, 2020 Moze wyczysc appdata od wota. Quote
Jerzyk Posted November 13, 2020 Author Posted November 13, 2020 Ale wykosić wszystko ? Wszystkie katalogi, czy tylko jakieś konkretne katalogi ? I co stracę ? Jakieś ustawienia z aslaina ? Quote
Jerzyk Posted November 13, 2020 Author Posted November 13, 2020 I inne pytanie, czy jak mam jedną zwykłą załogę to mogę ją używając "ostatniej załogi" share'ować pomiędzy kilkoma czołgami premium ? Quote
Administrator Aslain Posted November 14, 2020 Administrator Posted November 14, 2020 13 hours ago, Jerzyk said: Ale wykosić wszystko ? Wszystkie katalogi, czy tylko jakieś konkretne katalogi ? I co stracę ? Jakieś ustawienia z aslaina ? Moze skasuj ten folder tylko AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\xvm\ 12 hours ago, Jerzyk said: I inne pytanie, czy jak mam jedną zwykłą załogę to mogę ją używając "ostatniej załogi" share'ować pomiędzy kilkoma czołgami premium ? Nie mam pojecia :/ Quote
Jerzyk Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 Wykasowałem, znikły mi statystyki w trakcie gry ludzi (XVM) oraz nad graczami info o XVM. Zainstalowałem aslaina ponownie, nie wróciły... Samo przerzucanie załogi jeszcze potestuję. Quote
Administrator Aslain Posted November 16, 2020 Administrator Posted November 16, 2020 Nalezy aktywowac uslugi na nowo, zresetuj token XVM na ich stronie. Quote
Jerzyk Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 (edited) Kompletnie o tym zapomniałem ;-) Edited November 16, 2020 by Jerzyk Quote
Recommended Posts