flavius Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Witam, Pisze po raz pierwszy bo nie potrafię sobie poradzić z moim problemem od 2dni. Dodam że nigdy podobnego problemu nie miałem. Problem zaczął się od formata PC i nowej instalacji. Podsumowanie: Nie działa modyfikacja video i obrazów do logowania się do gry a także podczas ładowania do bitwy Nie działają Ikonki drzewka badań (Screenshot_1) Nie działaja ikony na karuzeli (Screenshot_2) i najbardziej uciążliwe Nie dzałają ikony od Wizarda (Screenshot_3, Screenshot_4, Screenshot_5 ) - ani przy ładowaniu ani w trakcie bitwy a także w poczekalni w grach klanowych próbowałem instalować różne ikony - i żadne nie chcą się instalować. Jest to dość uciążliwe gdyż nie mam pojęcia z jakimi czołgami gram obecnie. Przy instalacji próbowałem też odznaczać ukrywanie ikon pojazdu, tieru. i to też niestety nie pomogło Posiadam Windows 10 i windows Defender. Próbowałem instalacje z wyłączoną jakąkolwiek ochroną i problem ten sam dodatkowo wysyłam LOGI z modpacka Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted November 18, 2020 Administrator Posted November 18, 2020 Zauwazylem ze masz wykrzyknik i spacje w sciezke do gry, instalator tego nie lubi. Quote
flavius Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 folder zmieniony, pliki zaimportowane, ponownie zainstalowane i wszystko działa! dzięki aslain :) nigdy bym się nie spodziewał że to koliduje :) pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted November 19, 2020 Administrator Posted November 19, 2020 Spacje czesto sa problemem, ale najwiekszym zlem sa znaki specjalne w sciezkce, np. ten wykrzyknik :) Quote
Recommended Posts