PolskiBudyn Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Witam. Proszę o pomoc nie mogę nic zrobić w sklepie tzn chodzi o klikanie mogę klikać do woli i nic się nie włącza. Podobno Aslain miał jakiś Interfejs starego sklepu, ale nie mogę znalezć. Proszę o pilna pomoc. Quote
Administrator Aslain Posted December 5, 2020 Administrator Posted December 5, 2020 Ten mod starego sklepu już przepadł i nigdy nie wroci. Co do problemów, to nie wiem, sprawdz czy nie ma problemów z antywirem, firewallem, problemem z serwerem, czy jest admin i modpack instalowany jako taki. Sklep WG to strona WWW tylko otwierana w garażu, i mody nie maja na nia wplywu. Quote
PolskiBudyn Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 (edited) bez modów też mi nie działało nie wiem co zrobić już wszystko mi działa oprócz sklepu bo wchodzę w sklep w garażu ale nie mogę w nic kliknąć, nawet gre od nowa instalowałem i nic nie pomogło Edited December 5, 2020 by PolskiBudyn Quote
Administrator Aslain Posted December 5, 2020 Administrator Posted December 5, 2020 Najlepiej kontaktowac sie z supportem WG. Quote
Predator569 Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Możesz spróbować usunąć całą pamięć podręczną tej wotowskiej przeglądarki, bo możliwe że reinstall nie ruszył w ogóle tego folderu. Wejdź w %appdata%\Wargaming.net\WorldOfTanks\profile\cef_cache i usuń wszystkie pliki i foldery przy pomocy shift+delete. Jak to nie da rady, to możesz nawet spróbować usunąć cały folder WorldOfTanks, tylko wtedy zresetują się wszystkie lokalne ustawienia gry. Quote
Recommended Posts