oxyvadas Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Po zainstalowaniu paczki aslaina podskakuje ping do ~200-300. Na czystej instalce smiga ~60-80. Ktos ma jakies pomysly? Quote
Pablo375 Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 (edited) Mam problem z pingiem w grze, wcześniej takiego problemu nie było dopiero teraz wystąpił na początku bitwy ping jest stały i wynosi przeważnie od 150 do 300 po rozpoczęciu bitwy ping skacze między 30-70 i powoduje to że pojazdy cofa lub inne dziwne rzeczy się dzieją. Wie ktoś jak to naprawić albo czego jest to przyczyna ponieważ przed instalacją modpacka nie było takich problemów tak samo kilka aktualizacji modpacka wstecz też dało się normalnie grać i problemu z pingiem nie było dopiero teraz wystąpił. Aslains_WoT_Logs.zip Edited December 10, 2020 by Pablo375 Quote
Administrator Aslain Posted December 10, 2020 Administrator Posted December 10, 2020 Gralem na tych samych modach i nie mam problemow. Z mojego doswiadczenia wiem ze mody nie wplywaja na ping, wply na to moze miec kiepski net albo bardzo mocno obciazony komputer ze karta sieciowa sobie nie radzi. ps. niepotrzebnie to instalujesz: chyba ze uzywasz klienta gry bez jezyka polskiego w innym wypadku nie ma sensu. Quote
Recommended Posts