Szebsonn Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 (edited) Dzień dobry mam drobny problem z modami ponieważ gra normalnie się włącza ale garaż nie chcę się wczytać proszę o pomoc bo już od wczoraj tak się ładuje i nie chce załadować, garaż może ładować się w nieskończoność i tak się nie załaduje Edited December 23, 2020 by Szebsonn Quote Link to comment
sokot Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 (edited) Mam to samo - losowo raz sie załaduje raz można czekać w nieskończoność. Widok "wisi" na napisie aktualizacja garażu i kręci się to kółeczko Aslain's mod pack. Edited December 23, 2020 by sokot Quote Link to comment
Szebsonn Posted December 23, 2020 Author Share Posted December 23, 2020 W moim przypadku uruchomienie gry od nowa nie da:/ Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted December 23, 2020 Administrator Share Posted December 23, 2020 Nie mam na to wplywu, mozna sprobowac wyczyscic cache gry. Quote Link to comment
sokot Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 W ktrórym miejscu sięto robi ? Pozdrawiam i wesołych :) Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted December 23, 2020 Administrator Share Posted December 23, 2020 Mozna uzyć tego pliku który przygotował support WG, ale będzie trzeba od nowa skonfigurować sobie ustawienia w grze wszystkie i na nowo aktywować XVM itp. wot_pref.bat Quote Link to comment
Szebsonn Posted December 23, 2020 Author Share Posted December 23, 2020 Nadal nic.. jedynie pojawił mi się kalendarz adwentowy a napis nadal został i gry włączyć nie można Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted December 23, 2020 Administrator Share Posted December 23, 2020 Zobacz w trybie bezpiecznym, a potem znow zaladuj normalnie. Quote Link to comment
Recommended Posts