Shejk Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Cześć mam problem z xvm, podczas bitwy nie pokazuje wn8 graczy tylko są same kreski przed nickiem np. -- --Shejk tak powinno być jak się włączy anonimizer ale reszta graczy która nie ma włączonego powinno być widać. Czasem to działa ale w większości przypadków nie, jest tak że np. przez 20 bitew nie działa aż tu nagle samo się naprawi, potem włączę lub wyłączę anonimizer i znów nie działa. Przed chwilą wyłączyłem "anona" i pokazuje tylko moje wn8 w bitwie podczas gdy reszta ma kreski przed nickiem. Proszę znalazłem tylko logi pynhon i xvm. Mody WOT.rar Quote
Administrator Aslain Posted December 30, 2020 Administrator Posted December 30, 2020 Po użyciu anonimizera konto jest otagowane na kilkanaście godzin, nawet jak go wyłączysz to nadal nie będzie statow, chyba na 12h. Quote
Shejk Posted December 31, 2020 Author Posted December 31, 2020 Czyli albo go muszę mieć włączonego albo wyłączonego o wtedy jak nic nie będę zmieniał kolorki będą? Quote
Administrator Aslain Posted January 8, 2021 Administrator Posted January 8, 2021 Jak wlaczysz anonimizera nie zobaczysz statow innych graczy, czyli ich kolorów ratingu też, coś za coś. Quote
Recommended Posts