T3hLox Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 (edited) Witam od 24.12.2020 po instalacji nie widzę załogi. Próbowałem nawet na nowo zainstalować wota również to nie pomogło. Lecz jakoś sobie dałem radę i znalazłem który mod mi w tym przeszkadza. Po instalacji jednego moda z "garażu XVM". Widać tylko 1 załoganta. Nie wiem czy tylko na tym jednym ustawieniu czy na innych tez lecz przy tym wywala załogę. Czy jest szansa to naprawić? Edited January 5, 2021 by T3hLox Quote
ajp_73 Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Witam wszystkich. Potwierdzam problem zgłaszany przez kolegę T3hLox. Dodam tylko, że ostatnia wersja w której poprawnie wyświetla u mnie załogę w garażu to 1.11.0.0_12. Quote
Administrator Aslain Posted January 7, 2021 Administrator Posted January 7, 2021 To tylko przypadek, pewnie uzywacie XVM albo anty-mirrora z paczki #12, ktora zbudowana jest na plikach gry ktore WG jeszcze nie zabugowalo... Quote
Recommended Posts