USARZ Posted January 25, 2021 Posted January 25, 2021 Witam, Zainstalowałem dziś najnowszą paczkę i mam konkretny problem. W bitwie nie pokazuje mi oddanych strzałów na hitlogu oraz po oddaniu strzału wrogowi nie zjeżdża HP. Dodatkowym problemem jest to że po zniszczeniu wroga czy też gdy zginę maszyna nie zmienia się we wrak. Załączam logi i proszę o pomoc. Pozdrawiam. Aslains_WoT_Logs.zip
Administrator Aslain Posted January 25, 2021 Administrator Posted January 25, 2021 Nie powiem na 100% ale chyba mod Overwolf gryzie sie z jakims z modów z paczki, odinstaluj Overwolfa (ktory nie pochodzi z mojej paczki) i zobacz ponownie.
USARZ Posted January 25, 2021 Author Posted January 25, 2021 Niestety problem występuje dalej :/ Przesyłam kolejne logi. Czołgi przeciwnika nie tracą HP i nie zmieniają się we wraki. Aslains_WoT_Logs.zip PS. Instalowałem wcześniejszą wersję paczki na której było wszystko ok ale też to jest
Administrator Aslain Posted January 25, 2021 Administrator Posted January 25, 2021 Roznice pomiedzy poprzednia a ostatnia nie maja zwiazku z tym problemem, to czysty przypadek. Nadal widze ze Overwolf cos miesza. Odinstaluj overwolfa i przeinstaluj modpack.
USARZ Posted January 25, 2021 Author Posted January 25, 2021 Overwolfa mam odinstalowanego właśnie. Może coś zostało ale nie wiem co zrobić
Administrator Aslain Posted January 25, 2021 Administrator Posted January 25, 2021 Przeinstaluj modpack z opcja czyszczenia wczesniejszych modow i zalacz nowe logi jak nadal jest problem. Jeśli nadal nie będzie poprawy usuń moda: Odznaczenia na żywo w bitwie
USARZ Posted January 25, 2021 Author Posted January 25, 2021 Dzięki za pomoc :) Wszystko gra. Pozdrawiam
Recommended Posts