Glozders Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Witam, w dniu dzisiejszym wgrałem mody zgodnie z instrukcją. Po odpaleniu gry wszystko załadowało się jak należy. W garażu wszystko było ok. Po uruchomieniu bitwy zobaczyłem, że: 1) plansza startowa z informacją o mapie pokazywała nazwy czołgów bez informacji o graczu (brak statystyk) 2) kiedy wskaźnik ładowania bitwy doszedł do końca, zrobił się żółty i ... gra się nie odpaliła. Co ciekawe, dla innych graczy byłem widoczny i aktywny. Natomiast ja nie mogłem nic zrobić bo cały czas widziałem planszę początkową 3) po skończonej bitwie wywala mnie z serwera i zamyka grę. Prośba o pomoc ! _Aslain_logs.zip python.log Quote
Administrator Aslain Posted March 19, 2015 Administrator Posted March 19, 2015 Dodaj logi jeszcze, info w podpisie. Quote
Administrator Aslain Posted March 19, 2015 Administrator Posted March 19, 2015 Daj pelny edytor posta tam masz mozliwosc zalaczyc pliki. Quote
Glozders Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Niestety,po wgraniu i zrobieniu jak w Twoim opisie nic się nie zmieniło. Plansza startowa mapy i po chwili wywalenie z gry.:( Zgarnałem za to drugą nagrodę :( Quote
Administrator Aslain Posted March 21, 2015 Administrator Posted March 21, 2015 Dzieje sie to za kazdym razem? Quote
Administrator Aslain Posted March 21, 2015 Administrator Posted March 21, 2015 Aha juz wiem, sciagnij najnowszy instalator bo uzywasz starego, zrob czysta instalacje i daj znac. Quote
Glozders Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 widzę że jest nowy. Zaraz sprawdzę :) Quote
Recommended Posts