KoTeK Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Witam wszystkich.... Może ktoś podpowie co może być przyczyną, iż ten nowy mod nie jest aktywny dla drużyny przeciwnej tzn. nie zlicza ogólnego HP drużyny, nie pomniejsza paska gdy traci ona HP. Ogólne HP wynosi "0" - czerwony pasek jest cały czas full Nie ma żadnego kłopotu z wyświetleniem danych dla drużyny zielonej. Quote
Administrator Aslain Posted February 10, 2021 Administrator Posted February 10, 2021 To z winy WG, ale w kolejnej aktualizacji maja to poprawic, na te chwile moderzy musza sie dwoic i probowac to zalatac w danych konfiguracjach modow, wyslij mi logi wg. instrukcji z mojego podpisu i sprawdze czy w tej kombinacji modow co masz mozna temu zaradzic. Quote
KoTeK Posted February 11, 2021 Author Posted February 11, 2021 Ok... już wstawiam moje logi. Z góry dzięki za pomoc. Aslains_WoWs_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted February 12, 2021 Administrator Posted February 12, 2021 To konflikt z minimapką AutoSpy. Quote
Recommended Posts