Mane Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Mam zainstalowane ver. 4.2.26 paczki Aslaina. Jak wystartuje nowa bitwa i przełączam widok na celownik to domyślnie jest ustawione na powiększenie x23. To zbyt dużo i trzeba od razu regulować. Gdzie mogę ustawić przybliżenie tak, aby było od razu np. x8, czy x12? Jak instalowałem paczkę od Aslain to była info, że jeśli nie zaznaczę nic to przybliżenie pozostanie takie jak poprzednio. Ale tyczy to się tylko w bitwie przy następnym celowaniu. Nowa bitwa i pierszy raz jest znów x23. Proszę o info jak to ustawić. plz pozdro Quote
Administrator Aslain Posted March 21, 2015 Administrator Posted March 21, 2015 Zalacz logi zeby wiedziec jakie ustawienia wybrales w instalatorze, glownie log konczacy sie na .inf w katalogu WoTa. Mozliwe ze uzywales PMODa a on czesto ustawia dziwne odleglosci startowe/smierciowe w grze. Quote
Mane Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Oto ten log _Aslains_Installer_Options.inf Quote
Administrator Aslain Posted March 23, 2015 Administrator Posted March 23, 2015 Jesli nie zaznaczy sie domyslnego zooma, to gra bedzie pamietala ostatni wybrany. Faktycznie na poczatku bitwy zoom gdzies ustawia sie na srodku zakresu. W instalatorze mozesz wybrac domyslny zoom dla trybu snipera, mozna wybrac np. x8 jak chciales. Quote
Recommended Posts