weqso Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Cześć, po ostatniej aktualizacji zacząłem widzieć jedynie swoje statystyki XVM, nic przeciwników i kolegów z drużyny, czy ktoś się spotkał z podobnym problemem? Reinstalowałem paczkę modów, po uprzednim wyczyszczeniu folderów, usuwałem tokeny, aktywowałem jeszcze raz na modxvm i ciągle widzę tylko swoje staty. Quote
Administrator Aslain Posted February 16, 2021 Administrator Posted February 16, 2021 Pewnie wlaczyles anonimizera swojego nicka, karą za to jest niewidzenie statów innych graczy. Wylącz anonimizera i po 12h powinieneś znów je widzieć. Quote
weqso Posted February 16, 2021 Author Posted February 16, 2021 Rzeczywiście, to chyba przez zabawy z anomizerem, nie wiedziałem że jest kara 12h. Przepraszam za spam w takim razie, dzięki ! 🙂 Quote
Administrator Aslain Posted February 16, 2021 Administrator Posted February 16, 2021 Tak jest od kiedy WG to wprowadzilo, jesli uzywasz anonimizera nie zobaczysz statow graczy, jak wylaczysz i poczekasz ok 12h to je znow zobaczysz, tak to dziala :) Quote
Recommended Posts