Krzyrek Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Cele kampanii które podawane są podczas wczytywania mapy (i później pod przyciskiem Tab) są nieprawdziwe. Na moim komputerze grają trzy osoby i może problem stanowi te kilka kont, gdzie każdy jest na innym etapie i ma inne cele, a mod tego nie ogarnia? _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted March 22, 2015 Administrator Posted March 22, 2015 Czy moglbys zrobic test, usun statystyki YasenKrasen, i daj znac czy opisy sie naprawily. Quote
Krzyrek Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 A wystarczy do testu czysta instalacja, bez czyszczenia cache WoT? Jak tak to nie pomogło. Jeżeli trzeba wyczyścić to zrobię to jeszcze z tą opcją, ale wolałbym nie aby nie resetować ustawień gry :) Quote
Administrator Aslain Posted March 22, 2015 Administrator Posted March 22, 2015 Nie, nie sadze zeby to mialo jakis wplyw, zostaw cache wota, chodzi tylko o zainstalowanie na nowo paczki, juz bez statystyk YasenKrasen, i tak sprawdz czy roznic sie beda opisy misji. Quote
Krzyrek Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 No tak jak pisałem, sama czysta instalacja (bez tych statystyk oczywiście) nie pomogła, nadal jest różnica. I sprawdziłem też inny typ czołgu, na nim też jest różnica Quote
Administrator Aslain Posted March 22, 2015 Administrator Posted March 22, 2015 Usun jeszcze do testu: Rozszerzone informacje by Nikodemsky i Wyraźniejsze liczby w oknie misji by drhideg Quote
Administrator Aslain Posted March 22, 2015 Administrator Posted March 22, 2015 Dziwne, nie udalo mi sie odtworzyc Twojego problemu, w tych opisach widze wszystko dobrze. Np.: Masz cos nie tak z instalacja gry, moze przeinstaluj, albo zrob integrity check. Nie gwarantuje, ale zawsze jakas opcja. Quote
Administrator Aslain Posted March 22, 2015 Administrator Posted March 22, 2015 Proponuje sprawdzic bez modow, usun wszystko w res_mods/0.9.6/ Quote
Krzyrek Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 No ja też myślę że te opisy misji widziane w garażu są ok, ale problem w tym że ja jestem na misji 6, a jak jestem w bitwie to pokazuje mi cele misji 5. Edit1: Ok, spróbuję jeszcze z pustym ../0.9.6/ Edit2: No i dalej co innego niż w garażu :/ BTW nie potrafię się odnaleźć w bitwie bez modów :D Quote
Administrator Aslain Posted March 22, 2015 Administrator Posted March 22, 2015 Generalnie nie mam jak to sprawdzic, nie interesuje sie misjami, nie wiem czy zrobilem jakakolwiek :) A przypuszczam ze roznice w opisach sa tylko w niektorych misjach, do ktorych nie mam mozliwosci prosto dojsc aby sprawdzic czy faktycznie tak mam. Quote
Krzyrek Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Ok trudno, nie jest to w końcu takie ważne :) Quote
Krzyrek Posted March 24, 2015 Author Posted March 24, 2015 Wiem już o co chodzi. To żaden błąd, no może niedopracowanie systemu gry. Miałem zaznaczone ukrywanie zaliczonych misji i misję 5 mi schowało po zaliczeniu głównego celu. Ale pozostał cel poboczny i dlatego tę misję mi pokazywało w grze, mimo że w garażu widoczna była tylko 6-ta. Misja 6 tak naprawdę nie może zostać rozpoczęta jeżeli rozpoczęta jest 5-ta. Szkoda że tak to zrobili, bo troszkę to miesza. Quote
Administrator Aslain Posted March 24, 2015 Administrator Posted March 24, 2015 Dzieki za informacje, czyli WG pokrecilo troche. Quote
Recommended Posts