Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cele kampanii które podawane są podczas wczytywania mapy (i później pod przyciskiem Tab) są nieprawdziwe. Na moim komputerze grają trzy osoby i może problem stanowi te kilka kont, gdzie każdy jest na innym etapie i ma inne cele, a mod tego nie ogarnia?

post-5292-0-03855500-1427015141_thumb.jp

_Aslain_logs.zip

python.log

xvm.log

post-5292-0-36914800-1427016483_thumb.jp

Posted

A wystarczy do testu czysta instalacja, bez czyszczenia cache WoT? Jak tak to nie pomogło.

Jeżeli trzeba wyczyścić to zrobię to jeszcze z tą opcją, ale wolałbym nie aby nie resetować ustawień gry :)

• Administrator
Posted

Nie, nie sadze zeby to mialo jakis wplyw, zostaw cache wota, chodzi tylko o zainstalowanie na nowo paczki, juz bez statystyk YasenKrasen, i tak sprawdz czy roznic sie beda opisy misji.

Posted

No tak jak pisałem, sama czysta instalacja (bez tych statystyk oczywiście) nie pomogła, nadal jest różnica. I sprawdziłem też inny typ czołgu, na nim też jest różnica

• Administrator
Posted

Usun jeszcze do testu:             Rozszerzone informacje by Nikodemsky  i                Wyraźniejsze liczby w oknie misji by drhideg

• Administrator
Posted

Dziwne, nie udalo mi sie odtworzyc Twojego problemu, w tych opisach widze wszystko dobrze. 

Np.:

A3t51jY.jpg

Masz cos nie tak z instalacja gry, moze przeinstaluj, albo zrob integrity check. Nie gwarantuje, ale zawsze jakas opcja.

Posted

No ja też myślę że te opisy misji widziane w garażu są ok, ale problem w tym że ja jestem na misji 6, a jak jestem w bitwie to pokazuje mi cele misji 5.

Edit1:

Ok, spróbuję jeszcze z pustym ../0.9.6/

Edit2:

No i dalej co innego niż w garażu :/

BTW nie potrafię się odnaleźć w bitwie bez modów :D

• Administrator
Posted

Generalnie nie mam jak to sprawdzic, nie interesuje sie misjami, nie wiem czy zrobilem jakakolwiek :) A przypuszczam ze roznice w opisach sa tylko w niektorych misjach, do ktorych nie mam mozliwosci prosto dojsc aby sprawdzic czy faktycznie tak mam.

Posted

Wiem już o co chodzi. To żaden błąd, no może niedopracowanie systemu gry. Miałem zaznaczone ukrywanie zaliczonych misji i misję 5 mi schowało po zaliczeniu głównego celu. Ale pozostał cel poboczny i dlatego tę misję mi pokazywało w grze, mimo że w garażu widoczna była tylko 6-ta. Misja 6 tak naprawdę nie może zostać rozpoczęta jeżeli rozpoczęta jest 5-ta. Szkoda że tak to zrobili, bo troszkę to miesza.

post-5292-0-53272000-1427211817_thumb.jp