elwis Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Hej Jak w tytule czy ktoś mi powie co oznaczają kolorowe okręgi w tym modzie? Są czerwone i zielone. Czy coś z tym modem można zrobić? Edytować np mapy wczytywać własne lub cokolwiek? Quote
Administrator Aslain Posted March 26, 2015 Administrator Posted March 26, 2015 Opisy na mapach sa graficzne, a autor z tego co widzialem zamiescil jakies zrodla dla photoshopa, wiec pewnie mozna poprawic na inny jezyk. Co do pytania to nie powiem, bo nie uzywam tego moda, nie zastanawialem sie co tam konkretnie pokazuje ;) Quote
elwis Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 A link do strony lub czegoś tam autora można? Może coś znajdę i wyczytam. Quote
Administrator Aslain Posted March 26, 2015 Administrator Posted March 26, 2015 Link do autora masz w opisie moda w instalatorze. Nie jestem przy komputerze, a nie mam go w glowie :) Quote
elwis Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 ok dzięki. Wcale nie oczekuję że go masz w głowie. Po prostu tam go nie znalazłem. Zaraz sobie poszukam. Quote
Recommended Posts