FotonPL Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Witam. Problem polega na tym, że wyrzuca mnie z gry tuż po zakończeniu bitwy, w momencie wchodzenia do garażu, widzę jeszcze wynik bitwy, po czym zrywa połączenie. Regularnie to się dzieje na natarciach, twierdzach, niemal zawsze. Zauważyłem też, że gdy skończę bitwę wcześniej od innych i sam wyjdę z gry do garażu, to wtedy najczęściej mnie nie wywala, jest ok i mogę wejść w kolejną bitwę. Kolejny problem występuje w trakcie bitwy, przez moment, około 1-2 sekundy gra zacina się, hakuje, w momencie użycia prawego przycisku myszy, celując na pojazd przeciwnika. PS. Mój modpack nie zawiera aplikacji "WoT Mods Cleaner" Problem opisany wyżej, występuje od bardzo długiego czasu, z każdą aktualizacją liczyłem na zniknięcie problemu. Pozdrawiam. _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_Options.inf _Aslains_Installer_CompList.log xvm.log python.log Quote
Administrator Aslain Posted April 12, 2021 Administrator Posted April 12, 2021 Po przeanalizowaniu logów stwierdzono że mod Ostatnie Trafienia się wykrzacza, proponuje w tym przypadku odinstalowanie go. Quote PS. Mój modpack nie zawiera aplikacji "WoT Mods Cleaner" Ponieważ go nie zainstalowano, jeśli chcesz używasz tego moda do czyszczenia WoT należy wybrać go w czasie instalacji. 1 Quote
GummyBeer Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Witam podepnę się pod tą dyskusję ,czy możesz zaktualizować modpacka, chodzi o to że wyszły 2 micro paki a po nich zaczął fiksować modpak. U mnie po zalogowaniu dochodzi do wybrania serwera i nic nie ma ,ani serwera ani pingu w rogu wszystko pali się na czerwono .Obecnie działam na Protankach w wersji rosyjskiej i tam o dziwo mam tę funkcję ostatnie trafienie i wszystko jest ok. Więc myśle że trzeba było by zrobić uaktualnieienie samego modpaka .Kiedyś kilku polaków robiło swój autorki modpack teraz tylko ty robisz w wersji pl jak i ang, jescze Protanki robia dobre ale cześc nie ma wyświetleń co się zaznacza w konfiguracji więc na razie czekam na odświeżenie twojej paczki . Quote
Administrator Aslain Posted April 16, 2021 Administrator Posted April 16, 2021 Wszystkie mody w paczce sa aktualne, w tym mody protanki. Quote
Recommended Posts