Maciex45x Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Witam! Zainstalowałem mod, wybrałem odpowiadające mi rzeczy ale niestety jest jeden problem. Mianowicie jest jakaś blokada strzałów w trybie zręcznościowym. Nie mogę oddać strzału i pokazuje się napis "Waste SHOT" strzał może odbyć się tylko w trybie snajperskim i gdy celownik jest nacelowany na przeciwnika. Błagam o pomoc bardzo mi zależy! Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted March 29, 2015 Administrator Share Posted March 29, 2015 Mozesz zalaczyc logi? Info po angielsku np. w moim sigu. Waste shot brzmi jak cos co bylo dolaczone jako alpha wersja moda Zaawansowany System Celowania (Advanced Aiming System) w jednej z wersji modpacka dodalem najnowsza wersje ktora miala wbudowany SafeShot i jakas forme Waste shota ktora nie ma oryginalny SafeShot modm stad moje podejrzenia :) Quote Link to comment
Maciex45x Posted March 30, 2015 Author Share Posted March 30, 2015 Już problem rozwiązany. Wina leżała po stronie celownika, wgrałem inny i jest ok. :) Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted March 31, 2015 Administrator Share Posted March 31, 2015 O, a ktory uzywales? Quote Link to comment
Recommended Posts