Predator569 Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Witam, dodałem sobie ostatnio hitmarkera z Twojej paczki modów i na początku był on bez dźwięku, następnie wg poradnika w wątku na forum Wota wpisałem 3 linijki kodu do pliku engine_config.xml, tak aby zaczytywało plik mod_Hitmarker.bnk, no i teraz jest dźwięk, tylko że jest trochę za cicho. I moje pytanie brzmi: czy da się zwiększyć głośność tego hitmarkera? Quote
Administrator Aslain Posted April 22, 2021 Administrator Posted April 22, 2021 Nie da sie zwiekszyc w prostY sposob, trzeba by utworzyc nowy projekt WWISE w WWISE, i nowy bank dzwiekowy zrobic i tam mozna to zwiekszyc ale to duzo roboty. ps. moj modpack instaluje hitmarkera z tym dzwiekiem, ale jesli instalujesz inne mody dzwiekowe to moga nadpisac te zmiane. Quote
Predator569 Posted April 22, 2021 Author Posted April 22, 2021 no właśnie używam jeszcze moda do dźwięku przeładowania, tak czy siak, dzięki za odpowiedź Quote
Recommended Posts