Jump to content

flagi

Recommended Posts

Posted

Witam 

Moze mi kto powiedziec jak ustawic  widocznosc flag gracza w trakcie wczytywania sie gry lub po wcisnieciu TAB było kiedys widoczne teraz po Patch-u juz go nie widze cos zle zrobiłem ja czy trzeba gdzies to ustwaic

• Downvote 1
Posted

Aslain ale co masz na mysli bo kiedys nie mialem pozniej weszła jakas poprawka i byłem milo zaskoczony i widzialem  flagi a teraz znowu po tym mini Patch-u nie widzie tych flag w trakcie wczytywania bitwy, co jest przyczyna ze ich teraz nie widze?

• Administrator
Posted

Jak dzisiaj odpalilem gre, to tylko 2 graczy mialo flagi, moze cos server XVM szaleje? Normalnie nic nie musisz robic, jedynie zaznacz w instalatorze ze chcesz je widziec w Battleloading oraz pod Stats Tab.

Dodatkowo nalezy miec aktywne konto XVM na stronie XVM.

Posted

Ok dziękuje za pomoc bo mialem to wczesniej zaznaczone ale tym razem nie wiem czemu było odhaczone, Jeszcze raz dzieki za pomoc

• 4 weeks later...
Posted

Witam,

może wiesz dlaczego nie ma flag narodowych tylko jest flaga UE przy każdym graczu. Było fajnie, pewnie znów xvm coś skiepścił.

pozdro

Posted

Wejdźcie sobie na stronę xvm i zakładka settings bo tam się pozmieniało musicie sobie ustawić Polską flagę i wtedy będzie widoczna :) Dużo się tam pozmieniało w ustawieniach i nawet jeżeli dacie w modpacku żeby pokazywało flagi to pokaże tylko flagę Unii :P

ps. także można by dodać info w instalatorze że tak trzeba zrobić :)

• 2 weeks later...