wiza2005 Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Witam Moze mi kto powiedziec jak ustawic widocznosc flag gracza w trakcie wczytywania sie gry lub po wcisnieciu TAB było kiedys widoczne teraz po Patch-u juz go nie widze cos zle zrobiłem ja czy trzeba gdzies to ustwaic 1 Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted March 31, 2015 Administrator Share Posted March 31, 2015 Nic sie nie zmienilo z flagami. Jest jak kiedys. Quote Link to comment
wiza2005 Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 Aslain ale co masz na mysli bo kiedys nie mialem pozniej weszła jakas poprawka i byłem milo zaskoczony i widzialem flagi a teraz znowu po tym mini Patch-u nie widzie tych flag w trakcie wczytywania bitwy, co jest przyczyna ze ich teraz nie widze? Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted March 31, 2015 Administrator Share Posted March 31, 2015 Jak dzisiaj odpalilem gre, to tylko 2 graczy mialo flagi, moze cos server XVM szaleje? Normalnie nic nie musisz robic, jedynie zaznacz w instalatorze ze chcesz je widziec w Battleloading oraz pod Stats Tab. Dodatkowo nalezy miec aktywne konto XVM na stronie XVM. Quote Link to comment
wiza2005 Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 Ok dziękuje za pomoc bo mialem to wczesniej zaznaczone ale tym razem nie wiem czemu było odhaczone, Jeszcze raz dzieki za pomoc Quote Link to comment
krakus56 Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Witam, może wiesz dlaczego nie ma flag narodowych tylko jest flaga UE przy każdym graczu. Było fajnie, pewnie znów xvm coś skiepścił. pozdro Quote Link to comment
Luisek Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Wejdźcie sobie na stronę xvm i zakładka settings bo tam się pozmieniało musicie sobie ustawić Polską flagę i wtedy będzie widoczna :) Dużo się tam pozmieniało w ustawieniach i nawet jeżeli dacie w modpacku żeby pokazywało flagi to pokaże tylko flagę Unii :P ps. także można by dodać info w instalatorze że tak trzeba zrobić :) Quote Link to comment
pe_zet Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Od kilku dni w ogóle nie widzę flag pod tabem i w czasie ladowania mapy. Czy tylko ja mam ten problem? Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted May 7, 2015 Administrator Share Posted May 7, 2015 Sciagnij najnowszy instalator, upewnij sie ze masz aktywny XVM na ich stronie. Quote Link to comment
Recommended Posts