Krzyrek Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Nie wiem czy tak to się nazywa, w każdym razie mod do auto celowania gdy klikniemy ppm w okolicy czołgu (np za przeszkodą). Było fajne, a nie mam :) Przeoczyłem, że zostało usunięte? Przy okazji, w Replays Manager mam ciągle 1 bitwę z 13-mar. Usuwałem jakiś plik, bo znalazłem takie info w necie i nie pomogło. Co powinienem zrobić? _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Link to comment
Administrator Aslain Posted March 31, 2015 Administrator Share Posted March 31, 2015 Jest, poszukaj dobrze :) W wersji PL nazwalem go Zaawansowany System Celowania. Link to comment
Krzyrek Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 Zaawansowany System Celowania miałem zainstalowany, ale jak wyłączyłem AutoAim Indication + to mi przestał działać. Teraz włączyłem ponownie AutoAim i Zaawansowany System Celowania już działa. Muszą być włączone oba chyba. No a co z tym Replays Manager? Potrafisz coś podpowiedzieć? Link to comment
Administrator Aslain Posted April 1, 2015 Administrator Share Posted April 1, 2015 A sorry, zle przeczytalem. Mod do zaznaczania celow autoaima za przeszkodami nazywa sie Autoaim indication+. Zaawansowany System Celowania sluzy do totalnie czegos innego :) Replays Manager, coz niewiele chyba mozna zrobic, skasuj jego plik cache, a jak nie pomoze wywal stare replaye, moze wiesza sie na nich. Link to comment
Krzyrek Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 O widzisz, no i się wyjaśniło :D A z RM to w menu gry nie zwróciłem uwagi że jest coś takiego jak "Nagrywanie bitew". Miałem ustawione na ostatnią walkę, zmieniłem na wszystkie i już jest ok hehe. Ja akurat nie wiedziałem że jest w ogóle taki wybór. Myślę że informacja w instalatorze o tym aby ustawić nagrywanie wszystkjich bitew mogłaby być dla niektórych pomocna :) Link to comment
Recommended Posts