GummyBeer Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 witam gdzie mogę pobrać poprzednia wersję obecna wersja 05 nie instaluję się do końca i nie reaguje na zamkniecie muszę wyłączyć ja w menedżer zadań windows gdzie widnieje że instalator nie reaguje Quote
Administrator Aslain Posted June 2, 2021 Administrator Posted June 2, 2021 Niestety nie udostepniam starych wersji modpacka, ale to co opisujesz to brzmi jakby antywir robil problemy, lepiej sie z nim uporac niz robic takie manewry. Quote
GummyBeer Posted June 2, 2021 Author Posted June 2, 2021 już sobie poradziłem wyłaczyłem AVG na czas instalacji i poszła normalnie .Muszę zobaczyć czy w ustawieniach jest zaznaczone żeby nie blokował zewnętrznych instalacji bez podpisu cyfrowego i zaznaczył go do białej książki . Quote
Smoq Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Jeśli używasz Windowsa 10 i masz włączonego Defendera, to każdy Anty-wirus jest problemem. wyłącz to, bo tylko spowalniasz swój komputer, gdyż oba programy (defender i AV) "gryzą" się przy każdej możliwej sytuacji (ingerencja w system jednego, drugi traktuje jako atak, itd itp) Windows Defender to obecnie naprawdę solidna opcja, i więcej nie trzeba. Quote
Recommended Posts