SkalmarTheJedi Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Cześć, pomyliłem ostatnio działy sorki . Tak jak w temacie , bo niewiem jak was ale mnie zaczyna troche irytować "miałczenie" gdy obraca sie wieża w niektórych czołgach dlatego jakiś czas temu po intensywnych poszukiwaniach znalazłem takie coś http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/396639-innedzwieki-obracania-wiezy-dla-wot9v1-vito74m/ może Aslain był byś zainteresowany dodaniem tego do mod packa ? pozdrawiam SkalmarTheJedi ;) Quote
Administrator Aslain Posted April 3, 2015 Administrator Posted April 3, 2015 Ten mod jest jakis stary, nie wiem czy dzialac bedzie nadal. Swoja droga to nie sprawdzales tych dzwiekow wiezy od KT? Quote
SkalmarTheJedi Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 chodzi o kriegsa? bo skrót KT nic mi nie mówi :P Quote
Administrator Aslain Posted April 3, 2015 Administrator Posted April 3, 2015 Tak Turret Traverse sound mod. Quote
SkalmarTheJedi Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 miałem go od bardzo długiego czasu lecz zaczęły mnie irytować troche dzięki obrotu hydraulicznej wieży, dlatego szukałem czegoś innego . No i wpadłem na to . Ale skoro plik jest za stary już to nic nie poradzę :P To tylko luźna propozycja ;) Quote
3nec Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Mnie tylko irytuje ze za glosny, i dla tego nie uzywam. Jak by sie dalo sciszyc... Quote
Administrator Aslain Posted April 4, 2015 Administrator Posted April 4, 2015 Wszystko mozna sobie ustawic :) Plik konfigu: res_mods\0.9.6\scripts\client\WWIIHWA\WWIIHWA TurretTraverse.xml Opisany po angielsku wiec nie powinno byc problemu. Quote
3nec Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Wszystko mozna sobie ustawic :) Plik konfigu: res_mods\0.9.6\scripts\client\WWIIHWA\WWIIHWA TurretTraverse.xml Opisany po angielsku wiec nie powinno byc problemu. Dzieki, ustawione ;) Quote
AceLevy Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Używam całej gamy dźwięków od KT, jednak TurretTraverse mnie strasznie wkurza. delikatne ruszenie wieżą (o dosłownie milimetr) a ten napierdziela "silnikiem" jakbym co najmniej o 180st wieżę obracał. Głośność to druga kwestia czemu z dźwięków obrotu wieży zrezygnowałem ;P Quote
Recommended Posts