Ulthion Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 Jak w tytule - prawy dolny róg od czołgu mam biały napis "ogień".. wtf? Co to ma być i jak się tego pozbyć? Umieszczam w błędach, bo tak traktuje.. chyba, ze to jakaś "tajna funkcja"? Quote
xghoustx Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 Zgadza się mam to samo , prawie na samym środku . W trybie snajperskim niewidoczny . Quote
Administrator Aslain Posted June 23, 2021 Administrator Posted June 23, 2021 Nie ma logow wiec nie sprawdze, ale wydaje mi sie ze to pochodzi z jakiegos konfigu damage loga, pewnie z powodu zabugowanego xvm sie tu pokazuje, ale dokladnie bez logow powiedziec ciezko. Quote
xghoustx Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 (edited) Dodałem logi . Jakoś strasznie to nie przeszkadza , ale jednak trochę irytuje . Aslains_WoT_Logs.zip Edited June 23, 2021 by xghoustx Quote
Administrator Aslain Posted June 24, 2021 Administrator Posted June 24, 2021 Zobaczcie na nowej paczce dzisiaj. Quote
xghoustx Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Wczoraj się już zmieniło w nocy , pewnie miałeś rację że winny był xvm . Pojawił się avg dmg na danym pojeździe obok paska hp drużyn . W nowej paczce wszystko ok . Quote
Recommended Posts