gruber_69 Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Witam, W modzie autoaim indication+ jest opcja szybkiej naprawy pod klawiszem "Y". Niestety od kilku wersji ta opcja nie działa. W pliku konfiguracyjnym autoaim (tak mi się przynajmniej wydaje, że to ten) jest ustawiony hotkey 21 czyli właśnie Y. Załączam logi i plik json Pozdro Aslains_WoT_Logs.zip mod_autoaim_indicator.json Quote
Administrator Aslain Posted September 3, 2021 Administrator Posted September 3, 2021 Witam, W logu znalazlem taki blad, byc moze jest to powod 2021-09-03 10:31:01.926: ERROR: [EXCEPTION] (scripts/client/game.py, 516): Traceback (most recent call last): File "scripts/client/game.py", line 513, in handleKeyEvent File "mod_autoaim_indicator", line 658, in myHandleRepairKeyEvent AttributeError: 'PyServer' object has no attribute 'vehicle_changeSetting' Proponuje zglosic to w raz z logami i opisem w tym temacie, http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/441413-1 i pingnąc oldskoola, on ostatnio cos tam naprawial, bo mod nie ma juz wsparcia autora od wielu lat. Quote
Administrator Aslain Posted September 3, 2021 Administrator Posted September 3, 2021 Dobra nie trzeba zglaszac, poprosilem Rajcela, i naprawil, fix bedzie w nowym modpacku. Quote
gruber_69 Posted September 3, 2021 Author Posted September 3, 2021 A ja właśnie napisałem. Czekamy zatem na fixa. Dzięki Quote
gruber_69 Posted September 3, 2021 Author Posted September 3, 2021 Rajcel dodał jeszcze wersję pozwalającą na wykorzystanie dużych zestawów naprawczych, które są wbudowane w czołgi IX tieru. Może warto rozważyć wrzucenie również takiej wersji. Quote
Administrator Aslain Posted September 4, 2021 Administrator Posted September 4, 2021 Jest tylko jedna wersja moda, i jej najnowszej wersji uzywam w tej chwili w aktualnym modpacku, z tego co wiem to wszystko co Rajcel ulepszyl i zaktualizowal jest w niej zawarte. Quote
Recommended Posts