NeoRav Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Cześć. Nie działają statystyki sesji od Ragnarocka. W 1.14.04 było już okej. Quote
Administrator Aslain Posted September 27, 2021 Administrator Posted September 27, 2021 Ok, zalacz logi, info w podpisie mojego posta. Quote
NeoRav Posted September 30, 2021 Author Posted September 30, 2021 Po tym mikro patchu znów występuje ten problem, a w dodatku jest problem z hitlogami od XVM. Tym który pokazuje jakie obrażenia my zrobiliśmy, a także tym który pokazuje jakie obrażenia otrzymaliśmy. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted September 30, 2021 Administrator Posted September 30, 2021 Instalujesz mody z poza paczki. Ekspoint... jest zbanowany w tej paczce za szkodzenie spolecznosci wot. Usun mody z poza paczki i wtedy zrob zgloszenie jak problem wystapi. Quote
NeoRav Posted September 30, 2021 Author Posted September 30, 2021 Jedyny mod spoza paczki jaki instaluje to WN8+EFF bo nie podoba mi się ta pogrubiona czcionka w Twojej paczce. Wywalę jeszcze raz wszystko. https://wotsite.net/mody-dlya-world-of-tanks/12161-kalkulyator-effektivnosti-v-boyu-dlya-wot.html Dokładnie o tym mówię. Ale teraz sprawdziłem, że ten Ekspoint tam jest. Co to za mod ? Quote
NeoRav Posted September 30, 2021 Author Posted September 30, 2021 Okej wszystko wyczyszczone, zainstalowana tylko Twoja paczka i dzienniki obrażeń od XVM działają, ale statystyki sesji od Ragnarocka dalej nie. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted October 1, 2021 Administrator Posted October 1, 2021 Statystyki Sesji Ragnarocka nie dzialaja jak nie dziala serwer XVM, a ten ma wlasnie problemy od 2 dni... Quote
NeoRav Posted October 5, 2021 Author Posted October 5, 2021 Nie chcę zakładać nowego tematu w tej sprawie, więc zapytam tutaj. Aktualnie statystyki Ragnarocka resetują się po każdym wyłączeniu gry. Czy jest jakaś możliwość zmiany tego, żeby statystyki resetowały się raz dziennie ? Quote
Administrator Aslain Posted October 5, 2021 Administrator Posted October 5, 2021 2 hours ago, NeoRav said: Nie chcę zakładać nowego tematu w tej sprawie, więc zapytam tutaj. Aktualnie statystyki Ragnarocka resetują się po każdym wyłączeniu gry. Czy jest jakaś możliwość zmiany tego, żeby statystyki resetowały się raz dziennie ? Edytuj mods\configs\ragnastats\config.json i tam zmien: "dailyAutoReset": true, na "dailyAutoReset": false, Generalnie takie opcje tam są do tego, pobaw sie: "dailyAutoReset": true, "dailyAutoResetHour": 6, "clientReloadReset": false, Quote
Recommended Posts