Zelroth Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Witam. Problem występuję u mnie odkąd kupiłem monitor 4k i w rozdzielczości 3840x2160. Okienko instalatora przy włączeniu opisów zachodzi pod pasek menu Windowsa i nie można kliknąć przycisku dalej. Jeżeli opisy są wyłączone jest w porządku. W załączeniu screenshot. Może udało by się to jakoś naprawić. Quote
Administrator Aslain Posted September 28, 2021 Administrator Posted September 28, 2021 Uzywasz jakiegos skalowania desktopu w windowsie? Bo to ono robi takie cyrki, nic z tym zrobic nie dam rady. Ustaw na 100%. Quote
Zelroth Posted September 28, 2021 Author Posted September 28, 2021 Tak mam ustawione na 175%, ale musi zostać bo ikonek nie widzę. No nic szkoda jakoś sobie poradzę, thx za info. Quote
Administrator Aslain Posted September 28, 2021 Administrator Posted September 28, 2021 Jesli mnie pamiec nie myli mozna sobie ustawic ze dana aplikacja dziala z innym skalowaniem desktopu. Prawy klik na exe potem opcje i itd, ew. zmieniaj skale desktopu na 100% zainstaluj mody i wróć do 175. Quote
Zelroth Posted September 28, 2021 Author Posted September 28, 2021 To skalowanie jakoś u mnie nie działa na aplikację, ale radzę sobie w inny sposób. Po prostu daje na chwilę automatyczne ukrywanie paska menu i wtedy mogę kliknąć dalej 🙂 Quote
Recommended Posts