NeoRav Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Dziwny błąd na linii frontu. Po tym jak zagram czołgiem włoskim z automatycznym doładowaniem na którym działa mod blokujący strzał, gdy pocisk jest w 90% załadowany. Gdy zginę i wybiorę czołg z normalnym systemem ładowania nie mogę oddać strzału i pokazuje jakieś ruskie napisy i 0.0. Dopiero po kilkukrotnym naciśnięciu LPM strzał zostaje oddany. Tak jakby mod zapamiętywał, że gramy włoskim czołgiem i nie pozwalał oddać strzału (2x LPM to dodatkowa opcja która pozwala oddać strzał pomimo blokady przez moda). Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted October 20, 2021 Administrator Posted October 20, 2021 Jedyne co moge to przekazac te informacje przez osoby trzecie do tworcy moda, jesli jest jakis blad to moze kiedys naprawi. Pomoglby tez screenshot pokazujacy ten komunikat rosyjski. Quote
NeoRav Posted October 20, 2021 Author Posted October 20, 2021 Ok zainstaluje go jeszcze raz, bo uniemożliwiał mi on skuteczną grę i go wywaliłem. Quote
Recommended Posts