Pawik74 Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 W trakcie instalacji moda występuje błąd - prawdopodobnie brak pliku Tomsas_icons_96.7z oraz White1_death_tanks_96.7z na serwerze pozdrawiam Pawik74 PS. Nie podaje innych plików, bo jestem w trakcie instalacji i czekam - nie przerywam instalacji 1 Quote
Miedzcu Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Potwierdzam - również u mnie jest taki problem. Quote
Pawik74 Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Potwierdzam poprawność instacji v.4.2.50, wszystkie pliki zostały prawidłowo ściągnięte . Lecz po instalacji moda gra cały czas wisi na uruchamianiu interfejsu... Nie wiem co jest grane...Zainstalowałem moda jeszcze raz i to samo... Niewiem czy to wina moda czy tez aktualizacji która dziś sie wgrywała ... W tej chwili instaluje WOT od początku i jezeli wszystko będzie ok, wgram ostatnią wesję moda. Quote
Administrator Aslain Posted April 15, 2015 Administrator Posted April 15, 2015 Wina mikropacza, usun moda Przeźroczyste loga klanów Quote
Recommended Posts