Anemik Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 (edited) Witam W instalatorze mam wybrane ikonki konturów czołgów PogS clear simple ale instalują się color simple. Po pierwszej instalacji najnowszej wersji modpaka myślałem, że coś się zmieniło w zaznaczeniach więc zainstalowałem jeszcze raz i ponownie w grze wyświetla się inna wersja ikonek. Ponadto w bitwie powinien wyświetlać się średni panel graczy a uruchamia się duży. Edited October 31, 2021 by Anemik Quote
Administrator Aslain Posted October 31, 2021 Administrator Posted October 31, 2021 Nie wiem jak z tym panelem bo nie znam szczegolow (wymagane logi). Jesli zas chodzi o PogS to spakowalem zle ikonki, skasuj contouricons_PogS_CLEAR_SIMPLE_1.14.1.1.7z i przeinstaluj modpack. Quote
Anemik Posted October 31, 2021 Author Posted October 31, 2021 Dzięki za odpowiedź! Czy logi wykonać po rozegraniu bitew, czy to jest nie istotne? Quote
Anemik Posted October 31, 2021 Author Posted October 31, 2021 Usunąłem z res_mods katalog z konturami, przeinstalowałem modpacka lecz nadal mam color simple. Natomiast po przeinstalowaniu modpacka panele działają normalnie. Quote
Administrator Aslain Posted October 31, 2021 Administrator Posted October 31, 2021 Nie chodzi o kasowanie w res mods, bo tam takiego pliku nie znajdziesz, szukaj w .... World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\DL_cache\contouricons_PogS_CLEAR_SIMPLE_1.14.1.1.7z Quote
Recommended Posts