Jump to content

OTM Reload

Recommended Posts

Posted

Nie mogę znaleźć w paczce moda "OTM Reload".

Został usunięty, czy gdzieś przeniesiony, bo szukam i nie widzę ?

Posted

Przeniesiony nizej, juz nie jest w sekcji XVM. Poszukaj zaraz nad modami garazowymi.

Zgadza się, znalazłem. Trzy razy przeglądałem całą paczkę i nie mogłem znaleźć, czasami niestety tak jest.

Nie chcę Ci dodatkowej pracy robić, ale może by się przydała "wyszukiwarka", która by przynajmniej podkreślała szukany tekst - coś jak ctr + F :) (taka luźna propozycja, bo i tak korzystam z programu Twojego kolegi - LOADINF for Aslains Installer v2.3, który mi ułatwia gdy zmieniam mody do nagrywania filmików).

Jeszcze raz dzięki za pomoc w znalezieniu OTM Reload.

• Administrator
Posted

Tak, znam ten problem, poki co to nie jest proste zrobic jakies wyroznienia nowych modow, czy przeniesionych :/ Jak tylko cos wymysle to wprowadze.

Posted

Hej Aslain ty wez sie uspokoj nie nadarzam sciagac tych paczy , nie mowiac juz o instalowaniu ;o

to po co wszystkie sciagasz?

na poczatek sie zerka co dany patch wprowadza i albo sie go inastaluje albo nie - ja np nie mam zamiaru instalowac wszystkich kolejno skro 3/4 aktualizacji mnie nie interesuje bo nie uzywam wszystkich modów

instaluje te aktualizacje ktore zawieraja poprawki zainstalowanych modów i to tez nie zawsze ;p