Stala Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Nie mogę znaleźć w paczce moda "OTM Reload". Został usunięty, czy gdzieś przeniesiony, bo szukam i nie widzę ? Quote
Administrator Aslain Posted April 15, 2015 Administrator Posted April 15, 2015 Przeniesiony nizej, juz nie jest w sekcji XVM. Poszukaj zaraz nad modami garazowymi. Quote
Stala Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Przeniesiony nizej, juz nie jest w sekcji XVM. Poszukaj zaraz nad modami garazowymi. Zgadza się, znalazłem. Trzy razy przeglądałem całą paczkę i nie mogłem znaleźć, czasami niestety tak jest. Nie chcę Ci dodatkowej pracy robić, ale może by się przydała "wyszukiwarka", która by przynajmniej podkreślała szukany tekst - coś jak ctr + F :) (taka luźna propozycja, bo i tak korzystam z programu Twojego kolegi - LOADINF for Aslains Installer v2.3, który mi ułatwia gdy zmieniam mody do nagrywania filmików). Jeszcze raz dzięki za pomoc w znalezieniu OTM Reload. Quote
Administrator Aslain Posted April 15, 2015 Administrator Posted April 15, 2015 Tak, znam ten problem, poki co to nie jest proste zrobic jakies wyroznienia nowych modow, czy przeniesionych :/ Jak tylko cos wymysle to wprowadze. Quote
CzajnikModliszka Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Hej Aslain ty wez sie uspokoj nie nadarzam sciagac tych paczy , nie mowiac juz o instalowaniu ;o Quote
xxx_Mario_xxx Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Hej Aslain ty wez sie uspokoj nie nadarzam sciagac tych paczy , nie mowiac juz o instalowaniu ;o to po co wszystkie sciagasz? na poczatek sie zerka co dany patch wprowadza i albo sie go inastaluje albo nie - ja np nie mam zamiaru instalowac wszystkich kolejno skro 3/4 aktualizacji mnie nie interesuje bo nie uzywam wszystkich modów instaluje te aktualizacje ktore zawieraja poprawki zainstalowanych modów i to tez nie zawsze ;p Quote
Recommended Posts