bua Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Tak jak w tytule po mimo włączonego anonimajzera nadal mam widoczne statystyki graczy razem z kolorami. Quote
Administrator Aslain Posted November 5, 2021 Administrator Posted November 5, 2021 Najczesciej gracze narzekają że właśnie jest odwrotnie, ze jak wlacza anonimizowanie swojego nicka to nie widza statów innych graczy 😛 Quote
bua Posted November 5, 2021 Author Posted November 5, 2021 To ja jestem inny i mnie irytuje ta tęcza. Jest szansa to jakoś naprawić. Pasuje mi xvm ale bez tych kolorowych statystyk w trakcie bitwy. Quote
Administrator Aslain Posted November 5, 2021 Administrator Posted November 5, 2021 Nie aktywuj uslug xvm na ich stronie. Moze tam gdzies maja aby je wylaczyc. Quote
bua Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 Dzięki za podpowiedź jest na stronie xvm ustawienie gdzie można wyłączyć statystyki graczy w bitwie. Wątek można uznać za zamknięty. Quote
Recommended Posts