Berger72 Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 Przeniosłem załogę do nowych czołgów i nie mogę jej przeszkolić za złoto. Nowi załoganci oraz przeszkolenie za kredyty działa. Problem zauważyłem kilka dni temu i utrzymuje się do dziś (także po pathu i aktualizacji modów). Mam zainstalowaną Twoją paczkę i nic więcej. Pozdrawiam Berger Quote
Administrator Aslain Posted November 11, 2021 Administrator Posted November 11, 2021 Zalacz logi, info w podpisie posta. Quote
Berger72 Posted November 12, 2021 Author Posted November 12, 2021 Sorki - nie doczytałem 🙂 już załączam Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted November 12, 2021 Administrator Posted November 12, 2021 Jak sie objawia ten problem? Mozesz pokazac na screenshocie? Quote
Berger72 Posted November 13, 2021 Author Posted November 13, 2021 Sorki - nie doczytałem 🙂 już załączam Aslains_WoT_Logs.zip Po kliknięciu na przeszkolenie najpierw pojawia się "ładowanie zawartości" potem "wybór zestawu ..." i gra wraca do ekranu z przeszkoleniem. Załogant oczywiście nie przeszkolony, złoto nie zdjęte. Quote
Recommended Posts