Ph4nt0m Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 Dzień dobry, Czy jest chociażby w planach dodanie FPS limitera dla 240? W tej chwili najwyższy to 144 (przy czym i tak jest ciągle 156) Zastanawiam się czy to w ogóle możliwe czy może są jakieś ograniczenia software'owe w grze. Fajnie by było wykorzystać moc monitora :D Quote
Administrator Aslain Posted November 13, 2021 Administrator Posted November 13, 2021 Limiter FPS to dziki zachód, jednym działa innym nie działa.... Także nie daje supportu temu modowi wcale, dodałem bo mnie ludzie męczyli żeby był, pomimo iż i tak nie działa, limit gra ustawia 75 i chyba tylko do 75 można coś robić. Także ten... Quote
Ph4nt0m Posted November 13, 2021 Author Posted November 13, 2021 Absolutnie zawsze go wgrywam i jest kolosalna różnica. 144 działa wspaniale! Nie wiem kto twierdził, że nie działa, ale to bzdura. Myślałem, że nie jest to super skomplikowane, żeby dorzucić wersję 240, ale jeśli tak się sprawy mają to chyba nie ma co dupy zawracać 😄 Quote
Administrator Aslain Posted November 13, 2021 Administrator Posted November 13, 2021 Dlatego to roznie dziala jedni pisza ze dziapa inni nie, pewnie rozne karty grafiki drivery monitory, ustawienia grafiki itp. Quote
Recommended Posts