tr0c3k Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Witajcie. Znalazłem dziś bardzo fajne i szczegółowe statystyki sesji. Myślę że fajnie byłoby zobaczyć je w naszej ukochanej paczce <3 Poniżej podaję link http://www.awolf.eu/load/statystyki/statystyka_za_sesje_na_podstawie_p_mod_0_9_2/44-1-0-1871 1 Quote
Adamx_ Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Czy do obecnie widocznych statystyk (i przyszłych lub ew. innych) dałoby się przerobić przycisk "resetuj"? Podczas szybkiego włączania i nawigowania i całej innej zabawy ze statystykami niejednokrotnie zdarzyło mi się zresetować statystyki niechcący. Zastanawiam się nad dodaniem "potwierdzenia" resetu statów: Czy jesteś pewny? ew Czy na pewno chcesz zresetować statystyki? oraz dwa przyciski z tym związane: TAK oraz NIE. Pozdro dla wszystkich, którzy przyczynili się do powstania mod packa oraz dla twórcy! Dzięki! Quote
Administrator Aslain Posted September 16, 2014 Administrator Posted September 16, 2014 Ciekawa propozycja, jak wroce to sie nad nia zastanowie, i czy w ogole sie da. Quote
Recommended Posts