Administrator Aslain Posted December 6, 2021 Administrator Posted December 6, 2021 Podaj przykład moda który nie działa, załącz screenshota gdzie widać że danego moda nie ma zainstalowanego lub działającego. W logach nie widzę błędów, mody odpalają sie poprawnie. 1
__PIRAT Posted December 6, 2021 Author Posted December 6, 2021 Nie działa nic Auto celowania strzelanie w wraki,nie strzelanie do sojuszników,nie działa cały mod.W garażu nie ma złotych czołgów premium. ogólnie cały mod nie działa u mnie.
Administrator Aslain Posted December 7, 2021 Administrator Posted December 7, 2021 Logi tego nie obrazuja. Mozliwe ze instalujesz w inne miejsce niz faktycznie masz gre, albo gra zainstalowana w kilku lokacjach na raz. Oczywiscie obowiazkowo instalowanie i granie jako admin. 1
__PIRAT Posted December 7, 2021 Author Posted December 7, 2021 Chyba już widzę problem na dysku C/Games mam dwa foldery z grą- World_of_Tanks i World_of_Tanks_EU ,a instaluję moda do World_of_Tanks,a gra jest w folderze - World_of_Tanks_EU,zawsze było ok i nie wiem jakim cudem teraz się zrobiły dwa folgdery.
__PIRAT Posted December 7, 2021 Author Posted December 7, 2021 Problem rozwiązany,dziękuję Aslain za podpowiedź co do folderów gry. Można zamknąć.🙂 1
Recommended Posts