zbyniowodnik Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Witam. Mam problem z uruchamianiem się moda przy starcie gry Wot na drugim koncie w komputerze. Inny użytkownik ma uprawnienia administratora, gdy uruchamia grę to nie startuje mod. Rodzaj moda: Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.1.15.0.0_08. Na głównym koncie wszystko ok. Pozdrawiam Z.W. Quote
Administrator Aslain Posted December 19, 2021 Administrator Posted December 19, 2021 Tutaj nie ma znaczenia wersja instalatora gdyz jest to problem lokalny, kazdy uzytkownik musi byc adminem, nie tylko instalujacy. Quote
zbyniowodnik Posted December 19, 2021 Author Posted December 19, 2021 Drugie konto ma uprawnienia Administratora i tu tkwi problem... nie rozumiem, gdzie tkwi problem, może w uprawnieniach... windows 10 64bit Quote
Administrator Aslain Posted December 20, 2021 Administrator Posted December 20, 2021 Powiedz jeszcze jaki mod nie startuje. Zalacz tez logi. Quote
zbyniowodnik Posted December 21, 2021 Author Posted December 21, 2021 Witam. A może problem tkwi w 2 koncie, gdyż jest to konto lokalne z uprawnieniami admina a nie jest to konto Microsoftu? Quote
Administrator Aslain Posted December 21, 2021 Administrator Posted December 21, 2021 Nie sądze żeby to mialo znaczenie, licza sie uprawnienia, musisz kombinowac tak czy inaczej, nie jest to blad modow ani modpacka wiec nie jestem tu w stanie pomoc, nie wiem jak jest skonfigurowany ten komputer ani jak zarzadzany lokanie. Quote
Recommended Posts