Jump to content

Błąd moda albo bug moda

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam a wiec tak po włączeniu gry wszystko pięknie działa mogę pisać w grze wiadomości sprzedawać itd ale jak wejdę do meczu i wyjdę potem do garażu to z automatu gra mi nie wyszukuje tak jakby klawiatury nie mogę pisać wgl ani sprzedawać czołgów bo sumy nie mogę uzupełnić i jak jest podgląd czołgu to nie mogę nawet kamera ruszać lewo i prawo na podgląd czołgu  jak odinstaluje aslaina to wtedy już mogę normalnie wszystko robić jak mam aslaina to już nie mogę próbowałem promoda i na promodzie dziala wszystko normalnie wiec pytanie co jest nie tak z aslainem ze mi odcina pisanie w grze po jednej rozegranej bitwie i musze resetować gre specjalnie żeby cos sprzedać lub pisać w grze  dodatkowo jak tworzyłem logi aslaina to logi pythona i xvm nie stworzyło 😕

Aslains_WoT_Logs.zip

Edited by werbix
  • werbix changed the title to Błąd moda albo bug moda
Posted (edited)
23 minuty temu, Aslain napisał:

Zobacz bez moda: Info Panel OldSkool

Instalowales modpack jako admin, i gra tez odpalana jako admin?

nie istalowalem jako admin modpacka i gry tez nie odpalalem zaraz sprawdze i info panel oldskool chyba mi tego nie robi bo kolega uzywa i dziala mu wszystko normalnie 

edit. odpalilem jako administrator i wszystko działa juz prawidłowo dziekuje po meczu moge sprzedawac pojazdy  i moge uzywac podgladu czolgu

Edited by werbix
  • Administrator
Posted

To wlasnie roznie dziala, jedni bez admina maja ok, inni bez admina problemy, dlatego ogolne zalecenie jest granie i instalowanie na adminie aby miec swiety spokoj. Ja tak robie od 11 lat i zero problemow.