werbix Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 (edited) Witam a wiec tak po włączeniu gry wszystko pięknie działa mogę pisać w grze wiadomości sprzedawać itd ale jak wejdę do meczu i wyjdę potem do garażu to z automatu gra mi nie wyszukuje tak jakby klawiatury nie mogę pisać wgl ani sprzedawać czołgów bo sumy nie mogę uzupełnić i jak jest podgląd czołgu to nie mogę nawet kamera ruszać lewo i prawo na podgląd czołgu jak odinstaluje aslaina to wtedy już mogę normalnie wszystko robić jak mam aslaina to już nie mogę próbowałem promoda i na promodzie dziala wszystko normalnie wiec pytanie co jest nie tak z aslainem ze mi odcina pisanie w grze po jednej rozegranej bitwie i musze resetować gre specjalnie żeby cos sprzedać lub pisać w grze dodatkowo jak tworzyłem logi aslaina to logi pythona i xvm nie stworzyło 😕 Aslains_WoT_Logs.zip Edited January 5, 2022 by werbix Quote
Administrator Aslain Posted January 5, 2022 Administrator Posted January 5, 2022 Bez python.log nie moge nic sprawdzic ponad to ze zagralem pare bitew na tych samych modach i nie mialem takiego problemu. Quote
werbix Posted January 5, 2022 Author Posted January 5, 2022 (edited) powinny być teraz program do logów z aslaina mi zadziałał edit. przepatrzyłem czy są logi z pythona i dużo błędów wywala scrypt Aslains_WoT_Logs.zip Edited January 5, 2022 by werbix Quote
Administrator Aslain Posted January 5, 2022 Administrator Posted January 5, 2022 Zobacz bez moda: Info Panel OldSkool Instalowales modpack jako admin, i gra tez odpalana jako admin? Quote
werbix Posted January 5, 2022 Author Posted January 5, 2022 (edited) 23 minuty temu, Aslain napisał: Zobacz bez moda: Info Panel OldSkool Instalowales modpack jako admin, i gra tez odpalana jako admin? nie istalowalem jako admin modpacka i gry tez nie odpalalem zaraz sprawdze i info panel oldskool chyba mi tego nie robi bo kolega uzywa i dziala mu wszystko normalnie edit. odpalilem jako administrator i wszystko działa juz prawidłowo dziekuje po meczu moge sprzedawac pojazdy i moge uzywac podgladu czolgu Edited January 5, 2022 by werbix Quote
Administrator Aslain Posted January 5, 2022 Administrator Posted January 5, 2022 To wlasnie roznie dziala, jedni bez admina maja ok, inni bez admina problemy, dlatego ogolne zalecenie jest granie i instalowanie na adminie aby miec swiety spokoj. Ja tak robie od 11 lat i zero problemow. Quote
Recommended Posts