czesterek Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 Ja włączyć ten mod HP obu drużyn na zielono i czerwono ? Quote
Administrator Aslain Posted January 14, 2022 Administrator Posted January 14, 2022 Mozesz dokladniej opisac o co chodzi? Piszesz ze chcesz wlaczyc, na zalaczonym obrazku widze paski hp na gorze ogolne sumaryczne, po bokach widze indywidualne, nad celami tez widze paski hp. Wszystkie sa wlaczone, wiec nie wiem co chcesz tu włączyć. Quote
czesterek Posted January 14, 2022 Author Posted January 14, 2022 To jest tylko zrzut ekranu jaki znalazłem a chciałbym wlaczyc ten mod który pokazuje HP drużyn. W kolorach tak jak na tym zrzucie Quote
Administrator Aslain Posted January 14, 2022 Administrator Posted January 14, 2022 Czyli ten na gorze? Wyglada chyba jak panel wbudowany w gre, pobaw sie jej opcjami, bo to chyba nie mod. Quote
czesterek Posted January 14, 2022 Author Posted January 14, 2022 Chciałbym właśnie włóczyć te kolory w grze i nie wiem jak Quote
Administrator Aslain Posted January 14, 2022 Administrator Posted January 14, 2022 To tez w opcjach gry robisz Quote
Recommended Posts