sikor111 Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Witajcie!!! Nie wiem czy piszę w dobrym miejscu ale to wydało się najbardziej odpowiednie :) Otóż chciałem prosić o dodanie mojego moda do paczki Aslaina. Moja modyfikacja jest sprawdzona i nie powoduje żadnych problemów, na forum WoT jest juz dość długo i zbiera pochlebne opinie. Chciałbym jednak rozszerzyć zasięg modyfikacji i myślę, że lepiej trafić nie mogłem. Myślę, że nasza ewentualna współpraca będzie korzystna dla obu stron. Zapraszam do zapoznania się z tematem na forum WoT, znajdziecie tam wszelkie potrzebne informacje:) http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/404668-audio96-odglosy-zalogi-z-polskich-filmow/#topmost Pozdrawiam! Quote
Administrator Aslain Posted April 25, 2015 Administrator Posted April 25, 2015 Czy modyfikacja dziala w 9.6, i bedzie dziala w 9.7? Link w temacie prowadzi do paczki dzwiekowej oznaczonej jako dla 9.4 Quote
sikor111 Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 Dopóki wg nie zmieni sposobu kodowania biblioteki dźwiękowej mod będzie działał. Tak, mod działa na 9.6 i będzie działać na 9.7 Quote
Recommended Posts