Wallensk Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 Podczas bitwy i wciśnięciu celownika gra się crashuje i można się tylko poruszać po mapie myszka nie reaguje nic nie można zrobić ma ktoś tak ? Quote
Administrator Aslain Posted March 2, 2022 Administrator Posted March 2, 2022 zalacz logi, info w podpisie posta Quote
Administrator Aslain Posted March 2, 2022 Administrator Posted March 2, 2022 Zobacz na modpacku #03 Quote
sloovik Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 Mam to samo. Modpack #03 nie pomógł, u mnie tylkona czołgach Progetto jest taka sytuacja jak opisana poowyżej Quote
Administrator Aslain Posted March 2, 2022 Administrator Posted March 2, 2022 3 minutes ago, sloovik said: Mam to samo. Modpack #03 nie pomógł, u mnie tylkona czołgach Progetto jest taka sytuacja jak opisana poowyżej Zmien moda celownika albo nie uzywaj wcale moda celownika, zalacz tez logi Quote
sloovik Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 Pomogła zmiana moda celownika. Dzięki za pomoc Quote
Recommended Posts