500mililitrow Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 (edited) Cześć. Po dzisiejszej aktualizacji granie ładuje się. Widać zaszarzony garaż i kółko zębate z napisem: "Aktualizacja czołgistów...". Wcześniej trzymałem to okno ze 40 minut. W trybie bezpiecznym gra sie uruchamia. W załaczeniu logi i wycinek ekranu. Pozdrawiam 500ml Aslains_WoT_Logs.zip Edited March 2, 2022 by 500mililitrow Zamieniłem na lepszy screen Quote
Luisek Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 (edited) Mam to samo Aslains_WoT_Logs.zip Edited March 2, 2022 by Luisek Quote
Tymiano Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 Jak chyba inni mam ten sam problem, gdy wczytało mnie do gry ciągle kręci się kółko "Aktualizacja czołgistów" od godziny i nic nie da się zrobić. Wygląda to tak samo jak problem z postu wcześniej użytkownika 500mililitrow. W załączniku przesyłem pliki, pliku "xvm" nie da się dodać do załączników. W folderze Aslain_modpack nie tworzy się żaden plik aslain_wot_logs.zip python.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_Options.inf Quote
Administrator Aslain Posted March 2, 2022 Administrator Posted March 2, 2022 A jesli usuniesz Centrum kontroli załogi? Quote
Administrator Aslain Posted March 2, 2022 Administrator Posted March 2, 2022 W modpacku, odznacz do installacji i przeinstaluj paczkę. Quote
gruber_69 Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 U mnie pomogła zmiana z centrum kontroli załogi na mod oldskool Quote
Tymiano Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 Odznaczyłem to "centrum kontroli załogi", zainstalowałem , aktywowałem moda jeszcze raz i działa :) Quote
500mililitrow Posted March 2, 2022 Author Posted March 2, 2022 W moim przypadku pomogło, ale odznaczyłem jednocześnie: "Pokaż więcej perkówzanim zostaną zgrupowane" Quote
500mililitrow Posted March 2, 2022 Author Posted March 2, 2022 Dziękuję wszystkim za pomoc. Pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts