GardenerOfHappinessTree Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Problem polega na tym, że następuje blokada celownika. Niezależnie od kierunku jazdy czy kierunku w którym skierowana jest wieża. Po wyłączeniu klienta i próbie powrotu do gry następuje blokada w ekranie logowania bitwy, tzn. widać tylko ikonki znad czołgów ale nie znika tabelka z czołgami i ich statystykami (swoisty ekran logowania bitwy z widocznymi w tle ikonkami znad czołgów). Pomniejszym problemem jest brak świateł w modzie ze światłami. Z góry dzięki za pomoc w rozwiązaniu problemu. The problem is the viewfinder locking in one direction. Regardless of the driving direction or the direction in which turret is directed. When you turn off the client and attempt to return to the game is locked in the login screen of a battle which means you can only see the icons from above the tank but table with tanks and their statistics does not disappear (sort of battle logon screen with visible icons from above the tanks in the background). Minor problem is the lack of lights in mod with lights. Thanks in advance for your help in solving the problem. _Aslain_logs.zip python.log Quote
Administrator Aslain Posted April 26, 2015 Administrator Posted April 26, 2015 Zglaszalo to juz pare osob, na razie nie wiem co to powoduje. Quote
Administrator Aslain Posted April 26, 2015 Administrator Posted April 26, 2015 Nie udalo sie odtworzyc, na moim pc nie ma takich problemow przy tych ustaweiniach. Quote
GardenerOfHappinessTree Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Problem pojawia się raz na parę bitew. Nie wiem ale wygląda na bardzo 'randomowy' problem Quote
Administrator Aslain Posted April 26, 2015 Administrator Posted April 26, 2015 Jak widac w angielskiej sekcji ludziska maja podobne problemy, ale nie jest ich az tak duzo. Ciekawe ktory mod bedzie wspolnym mianownikiem. Quote
GardenerOfHappinessTree Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Tak wygląda ekran logowania o którym pisałem :D _Aslain_logs.zip python.log Quote
Administrator Aslain Posted April 27, 2015 Administrator Posted April 27, 2015 Nie udalo sie odtworzyc, na moim pc nie ma takich problemow przy tych ustawieniach. Quote
rossoner22 Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 U mnie blokuje sie raz na pare bitew po wejściu w tryb snajperski. Mam wrażenie, że po osiągnięciu X wejśc w tryb snajperski blokuje celownik w tym trybie i nie mozna z niego wyjść. Quote
kielbasa Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 To ja dorzucę swój log. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted April 29, 2015 Administrator Posted April 29, 2015 Pamietajcie ze podobne problemy maja ludzie uzywajacy innych modpackow np. od OMC, wiec sprawa jest powazna. Quote
dilivio Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 U mnie pomogło nie instalowanie białych skórek zniszczonych czołgów, od 20 bitew nie mam już problemu z blokadą. Quote
oskaru3 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 a u mnie pomoglo nie instalowanie celownika standardowego ulepszonego. inaczej to praktycznie co 2'ga bitwa był problem. Quote
medalikarz Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Ja mam celownik ulepszony i problem zniknął po wywaleniu białych skórek. Podejrzewam, że różne kombinacje niektórych modów mogą powodować problem a nie sam pojedynczy mod. Quote
wielebny33 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Problem zawiechy celownika nie robią wraki a tylko gąsienice za każdym razem jak na czołgu zerwą gąski i będą białe a czołg jeszcze na chodzie będzie zawiecha.Ja osobiście z folderu vehicles usunołem wszystkie foldery crah.Pomogło Quote
Administrator Aslain Posted April 30, 2015 Administrator Posted April 30, 2015 Problem powinien byc rozwiazany, wraz z paczka 4.3.5 pozbylem sie trefnych skorek ktore zamienilem na dobre. Quote
Recommended Posts