Administrator Aslain Posted March 4, 2022 Administrator Posted March 4, 2022 A probowales bez moda Rozszerzona lista znajomych i ignorowanych? Quote
Administrator Aslain Posted March 4, 2022 Administrator Posted March 4, 2022 To zobacz bez niego, ja zainstalowem te same mody i mam pelna liste kontaktow, ale nie jest ona jakas wielka, moze to ma znaczenie... Quote
bua Posted March 4, 2022 Author Posted March 4, 2022 Nie pomogło. Jak uruchomię grę to działa za pierwszym razem, a jak wyjdę i chce ponownie sprawdzić listę kontaktów albo pojazdy w przebiegu służby to nie działa. Quote
Administrator Aslain Posted March 4, 2022 Administrator Posted March 4, 2022 Tak, wiem, dochodzą do mnie takie zgłoszenia, na razie nie wiem co to robi. Quote
kudlaty6632 Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Ja również posiadam problem z kontaktami, przy uruchomieniu udaje się uruchomić listę kontaktów ale tylko raz i potem jest cały czas pusta. Udało się znaleźć przyczynę problemu ? Quote
Administrator Aslain Posted March 8, 2022 Administrator Posted March 8, 2022 Wyglada ze to wina XVM, wiec nic z tym zrobic nie mozna, trzeba czekac az moze ktoregos dnia ktos z XVM to naprawi. Quote
Recommended Posts