Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, mam podobny problem po aktualizacji która dzisiaj weszła. Nie mogę wejść w pojazdy oraz nie mogę odpalić sklepu --> w tym przypadku mam cały  czas okienko ładowania, ale w sklep nie uda się wejść mimo długiego oczekiwania. Wcześniej wszystko działało (jeszcze wczoraj nawet).Aslains_WoT_Logs.zip Podsyłam logi.

EDIT: Zakładka "Klan" również nie działa - kręcące się kółko ładowania bez żadnego skutku.

Edited by sh1r0y
  • Administrator
Posted

Hej, nie wiem czemu pisales w jakims losowym wątku, takze wydzielilem Twoj post do osobnego.

Dzisiaj nie wyszla zadna nowa wersja gry, jesli widziales ze cos sie pobralo i instalowalo to byly to przygotowania do 1.16.1 ktore ma wyjsc pojutrze.

Blad z zakladka z pojazdami i znajomymi istnieje od poczatku wersji 1.16.0 gry, o czym informowalem wiele razy w roznych miejscach 🙂

Co do innych problemow ktore wymieniles to nie wiem skad to jest, w logach tez nie widzialem nic o tym. Takze problemy lokalne.

Posted

Chciałem się podpiąć co by nie robić nowych tematów. 🙂

Znajomi działają bez problemów, zakładka z pojazdami rzeczywiście lubi zaszwankować, ale zakładka klan i sklep są totalnie martwe od wczoraj - tylko to wspomniane kółko ładowania. Teraz zauważyłem, że Armor Inspector również nie działa. Usunięcie cache i reinstall nie pomógł, dalej to samo. Piszę bardziej informacyjnie, bo jakoś bardzo mi to nie przeszkadza, ale fajnie by było jakbym pomógł. 
Dzięki i pozdrawiam 🙂