BartasBDG Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 Witam, mam pytanie zainstalowałem mody z paczki, mam liczniki uszkodzeń/wykryć/asyst (licznik wydajności) przy instalacji zaznaczyłem żeby był na górze ekranu. Ten oczywiście mi pasuję ale na zdjęciu zaznaczyłem jeszcze jeden licznik, który jest przy "modułach" czołgu i tego licznika bym chciał się pozbyć ale nie mam bladego pojęcia skąd on się tam wziął? Czy jest mi ktoś w stanie pomóc, podpowiedzieć, czy może on jeszcze z jakimś innym modem się zainstalował? Zdjęcie poniżej Zdjęcie Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted April 14, 2022 Administrator Posted April 14, 2022 Ten na dole to ficzer z gry, i mozna go wylaczyc w opcjach gry. Ten na gorze to z moda: --------------------[ LICZNIKI WYDAJNOŚCI ]---------------------------------------- liczniki uszkodzeń v1 liczniki na górze ekranu Quote
BartasBDG Posted April 14, 2022 Author Posted April 14, 2022 Ooo super dziękuję Ci bardzo za szybką odpowiedź i pomoc 🙂 A jeszcze mam pytanko bo kiedyś korzystałem tylko z XVM i on wyświetlał w garażu przy czołgach jakieś podstawowe informacje czy w Twoim modpacku też mogę to włączyć/zainstalować? Quote
Administrator Aslain Posted April 15, 2022 Administrator Posted April 15, 2022 Takie cos mam w paczce, ale na te chwile nie wiem czy dziala. Mod nazywa sie "Pokaż statystyki konta obok wybranego czołgu" w sekcji: ----------[ GARAŻ XVM ]------------------------------------- Quote
Recommended Posts