Jump to content

Nie problem a pytanie

Recommended Posts

Posted

Witam,

mam pytanie zainstalowałem mody z paczki, mam liczniki uszkodzeń/wykryć/asyst (licznik wydajności) przy instalacji zaznaczyłem żeby był na górze ekranu. Ten oczywiście mi pasuję ale na zdjęciu zaznaczyłem jeszcze jeden licznik, który jest przy "modułach" czołgu i tego licznika bym chciał się pozbyć ale nie mam bladego pojęcia skąd on się tam wziął?  Czy jest mi ktoś w stanie pomóc, podpowiedzieć, czy może on jeszcze z jakimś innym modem się zainstalował? Zdjęcie poniżej

Zdjęcie

Aslains_WoT_Logs.zip

• Administrator
Posted

Ten na dole to ficzer z gry, i mozna go wylaczyc w opcjach gry.

Ten na gorze to z moda: 

--------------------[ LICZNIKI WYDAJNOŚCI ]----------------------------------------
            liczniki uszkodzeń v1
               liczniki na górze ekranu

Posted

Ooo super dziękuję Ci bardzo za szybką odpowiedź i pomoc 🙂 

A jeszcze mam pytanko bo kiedyś korzystałem tylko z XVM i on wyświetlał w garażu przy czołgach jakieś podstawowe informacje czy w Twoim modpacku też mogę to włączyć/zainstalować? 

• Administrator
Posted

Takie cos mam w paczce, ale na te chwile nie wiem czy dziala. Mod nazywa sie "Pokaż statystyki konta obok wybranego czołgu" w sekcji: ----------[ GARAŻ XVM ]-------------------------------------

XVM_hangarStatistics.jpg