USARZ Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 (edited) Witam, Od jakiegoś czasu nie pobiera mi statyk pojazdów 😞 Nie wiem czemu. Druga rzecz to nie potrafię wyłączyć ikonek typu "nie przebito pancerza, rykoszet" itp. - wiem że jest opcja w ustawieniach WoT'a ale to nic nie daje i pytanie czy w instalatorze paczki jest taka opcja. Z góry dziękuję z pomoc 🙂 Aslains_WoT_Logs.zip Edited April 16, 2022 by USARZ Quote
Administrator Aslain Posted April 17, 2022 Administrator Posted April 17, 2022 Jutro wieczorem rzuce okiem, ale kiedys byl taki blad w xvm. Wiec nie mam na to wplywu. Quote
Administrator Aslain Posted April 18, 2022 Administrator Posted April 18, 2022 Co do tych powiadomien to sprawdzilem bez modow i tez pomimo wylaczenia je widze, moze gdzies indziej jest jeszcze jakis extra przelacznik albo to blad gry. Zauwazylem ze instalujesz to, ale nie wybrales nic w z opcji, wiec nie instaluj tego, albo wybierz jakas opcje: Zainstalowalem te same mody i mam zakladke z pojazdami całą.... to nie wiem. Quote
USARZ Posted April 18, 2022 Author Posted April 18, 2022 Dziękuję za podpowiedzi 🙂 Ze statystykami to od jakiegoś czasu miałem problem więc pewnie WoT ma swój świat 😛 Będę próbowała 🙂 Quote
Recommended Posts