airgusek Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 Ktoś ma jakiś pomysł żebym w Win 10 (chyba zrobiony z 😎 nie musiał każdego nowego packa przerabiać przez takie uruchamianie? Mam to samo przy WoWs i przy WOT. Niestety dokończenie rozwiązania tego problemu działa tylko na bieżący plik. Nowe dalej wymagają zgodności. Quote
Administrator Aslain Posted April 27, 2022 Administrator Posted April 27, 2022 Pierwsze widze zeby takie cos bylo konieczne, moze masz nietypowe ustawienia bezpieczenstwa czy cos 😞 Quote
airgusek Posted April 28, 2022 Author Posted April 28, 2022 Tez tak podejrzewam. Na razie wyłączyłem usługę zgodności programów ale mam wątpliwości czy to dobre działanie. Quote
Administrator Aslain Posted April 28, 2022 Administrator Posted April 28, 2022 Instalator nie wymaga uzywania trybu zgodnosci dla niego, nigdy nie wymagal, tym bardziej na W10,W11, czy nawet 7. Quote
airgusek Posted May 21, 2022 Author Posted May 21, 2022 Narazie wylaczylem w systemie sprawdzanie tego. Moze nie bedzie potrzebne 😄 Quote
Recommended Posts