asesino_x Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Może ktoś miał podobnie, od jakichś 3 tygodni , nie pokazuje mi wartości wn8 u żadnego gracza. Ani po m,ojej stronie, ani po stronie przeciwnika. Oczywiście aktywowane, mody wybrane. Quote
Administrator Aslain Posted May 8, 2022 Administrator Posted May 8, 2022 Zalacz logi, byc moze wlaczyles anonimizacje nicka w grze. Quote
asesino_x Posted May 8, 2022 Author Posted May 8, 2022 _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf _Aslains_movetree_command_mods.log _Aslains_movetree_command_res_mods.log dxdiag.log python.log xvm.log Nie wiem czy o to chodziło Quote
Administrator Aslain Posted May 8, 2022 Administrator Posted May 8, 2022 Wg. logów usługi XVM nie zostały aktywowane, jeśli tak to idź na strone i je aktywuj, jeśli jednak są już aktywne to zresetuj tokeny (również na stronie xvm). Quote
asesino_x Posted May 8, 2022 Author Posted May 8, 2022 Aktywowane na 100% Jak mogę zresetować tokeny? Ok już zresetowałem, zaraz zobaczę czy działa Quote
asesino_x Posted May 8, 2022 Author Posted May 8, 2022 Nic z tego , napisane, że nie udało się aktywować usług na twoim koncie. Quote
Administrator Aslain Posted May 8, 2022 Administrator Posted May 8, 2022 Na tym moja pomoc się kończy, bo i już nie moje kompetencje. Możesz pisać do twórców XVM: https://koreanrandom.com/forum/forum/57-xvm-english-support-and-discussions/ o dalsza pomoc. Aczkolwiek wg. mnie problemem są tokeny lub brak aktywacji na koncie na którym grasz. Pamiętaj że tokeny resetujesz jak gra jest wyłączona, i że instalujesz i grasz na adminie. Quote
asesino_x Posted May 8, 2022 Author Posted May 8, 2022 ok dzięki za którymś razem zaskoczyło. Pozdro Quote
Recommended Posts