USARZ Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 Witam, Czy to możliwe że po zainstalowaniu paczki nie widać emblematów i niektórych kamuflaży wrogów i sojuszników ? Na wsparciu napisali że to przez modyfikacje. Proszę o pomoc. Quote
Administrator Aslain Posted July 16, 2022 Administrator Posted July 16, 2022 Zalacz logi, informacja w podpisie mojego posta, nie da sie zgadnac co instalujesz. Quote
USARZ Posted July 16, 2022 Author Posted July 16, 2022 Załączam Logi. Będę wdzięczny za pomoc 🙂 Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted July 16, 2022 Administrator Posted July 16, 2022 Z logów wynika że nie instalujesz modów usuwających coś takiego. Także nie wiem co to. Quote
Administrator Aslain Posted July 16, 2022 Administrator Posted July 16, 2022 A bez modow sprawdzales czy problem jest? Aby to sprawdzic dokladniej musialbym miec np. replay bitwy na ktorym w bitwie widze cos na czolgach, a z modami juz nie widze, bo tak takie obrazki co pokazales, to nie wiem co tam mialo byc a nie ma. Quote
USARZ Posted July 16, 2022 Author Posted July 16, 2022 Mam zaznaczone w grze żeby były widoczne tylko elementy "Historyczne". 4 minuty temu, Aslain napisał: A bez modow sprawdzales czy problem jest? Aby to sprawdzic dokladniej musialbym miec np. replay bitwy na ktorym w bitwie widze cos na czolgach, a z modami juz nie widze, bo tak takie obrazki co pokazales, to nie wiem co tam mialo byc a nie ma. Akurat tego to nie za bardzo wiem jak zrobić 😛 Ale w trybie bezpiecznym też ten problem jest. Quote
Administrator Aslain Posted July 16, 2022 Administrator Posted July 16, 2022 Jesli w bezpiecznym trybie tez problem jest to WG nie moze zwalac winy na modyfikacje, sprawdz jeszcze czy w opcjach gry nie wybrales opcji ze np. masz widziec tylko historycznie zgodne rzeczy na czolgach. Quote
USARZ Posted July 16, 2022 Author Posted July 16, 2022 No tak właśnie mam zaznaczone 🙂 Może nie problemu a ludzie faktycznie używają większości niehistorycznych i jest to moje urojenie 😛 Quote
Administrator Aslain Posted July 16, 2022 Administrator Posted July 16, 2022 Stąd takie problemy, że czasem coś jest a innym razem nie 🙂 Quote
Recommended Posts