zbyniowodnik Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 Witam. Problem pojawił się, gdy próbuję wybrać listę znajomych lub ignorantów na głównym interfejsie gry. Po kliknięciu przycisku "Kontakty" wyrzuca grę. W załączniku dołączam logi. Pozdrawiam Z.W. Aslains_WoT_Logs.zip Posiadany mod: Aslain's WoT ModPack v1.17.1.0 #02 Quote
Administrator Aslain Posted July 17, 2022 Administrator Posted July 17, 2022 Usun mody ktore nie pochodza z mojego modpacka, i wtedy zalacz nowe logi jesli problem znow wystąpi. Quote
zbyniowodnik Posted July 18, 2022 Author Posted July 18, 2022 Witam. Odinstalowałem wszystko, lecz problem został. Najprawdopodobniej problem leży po stronie modu 'rozszerzona lista znajomych i ignorowanych', gdyż pozostawił tylko listę 'znajomych' plus nowych nie dodanych. Nie mogę zresetować kontakty a grupy 'ignorowanych' nie pokazuje. Odinstaluję grę i ponownie zainstaluję. Jeżeli ten problem powtórzy się zgłoszę to do wargaming. Pozdrawiam Z.W. Quote
Administrator Aslain Posted July 18, 2022 Administrator Posted July 18, 2022 Ok, szkoda ze nie pokazales nowych logow juz bez extra modow. Quote
zbyniowodnik Posted July 18, 2022 Author Posted July 18, 2022 Nowa instalacja i te same błędy z 'KONTAKTAMI'. Zainstaluję Twoją paczkę i zrobię logi. Pozdrawiam Z.W. Quote
zbyniowodnik Posted July 18, 2022 Author Posted July 18, 2022 Zainstalowałem Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.1.17.1.0_03, na liście kontaktów - zakładka znajomi osoby z poza listy, których próbowałem usunąć a w trakcie tej czynności usuwania wywala grę. Dodałem nowe logi. Pozdrawiam Z.W. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted July 18, 2022 Administrator Posted July 18, 2022 W logach widze nadal jakies wpisy ktorych nie kojarze, chyba nie usunales wszystkiego. Co sie stanie jak usuniesz Rozszerzona lista znajomych i ignorowanych ? Duzo tam ludzi dodales do ignore i znajomych? Bo pamietam ze niektorzy mieli problemy jak przesadzili z ilosciami. Quote
zbyniowodnik Posted July 18, 2022 Author Posted July 18, 2022 Właśnie nie mogę wyczyścić listy znajomych jak i ignorowanych. Tej drugiej listy (ignorowanych) nie widzę w kontaktach. Zgłosiłem to do WG z ich raportem logów. Wcześniej czyściłem listę ignorowanych bo miałem informację, że jest pełna ale nie widzę tej listy by ją wyczyścić. Quote
Administrator Aslain Posted July 19, 2022 Administrator Posted July 19, 2022 Oldskool zro bil jakis mod ktory czysci liste ignorowanych: blcleaner_1.0.0.zip Quote
Recommended Posts